Wie is?

Wie is KynoSigns . . . . . . mijn naam is Emma van Keimpema en als gediplomeerd kynologisch instructeur, zoekhondeninstructeur, gedragstherapeut en coach begeleid ik u graag bij het opvoeden en trainen van uw hond.

Al tientallen jaren train ik met mijn eigen honden. Ik heb veel ervaring opgedaan in het samenwerken en trainen in verschillende disciplines, van IPO tot dogdance en van GG tot detectie/praktijkspeuren/zweetwerk training/dogtrailing.  Daarnaast heb ik diverse opleidingen, cursussen en seminars gevolgd, zowel in Nederland als in het buitenland en tevens met veel plezier stage gelopen en les gegeven op diverse hondenscholen.  

In 2019 is KynoSigns ontstaan waarin ik mij richt op het coachen van zowel mens als hond. Ik benader iedere persoon en iedere hond als een individu met zijn/haar eigen persoonlijkheid en zijn/haar eigen specifieke gedrag. Daarom vind ik het in mijn begeleiding belangrijk dat iedere eigenaar-hond combinatie op zijn/haar eigen niveau kan werken en de begeleiding wordt afgestemd op de behoeftes van zowel eigenaar als hond. 

Image

Teneinde op de hoogte te blijven van nieuwe (wetenschappelijke) inzichten en nieuwe methoden op het gebied van hondentraining, hondengedrag en het coachen van mensen, volg ik regelmatig cursussen en bijscholingen.